Over Delta Bati

Delta-bati staat voor een persoonlijke aanpak.

Voorafgaand wordt er besproken wat uw eisen en wensen zijn voor uw aanstaande woning. Zo kunnen wij u een kant-en-klaar voorstel bieden. Een beschikbare bouwgrond waarop een voorbeeldwoning voor u wordt ontworpen.

Uiteraard heeft u gedurende het ganse bouwproces volledige inspraak in bouwstijl en inrichting. We zoeken samen naar de oplossing die u het beste ligt. Ook indien u reeds eigenaar bent van een bouwgrond, kunnen we in samenspraak met één van onze architecten uw droomwoning realiseren.

Bij onze realisaties kan u zien dat ook verbouwingen door ons worden uitgevoerd. Zowel een uitbreiding van uw woning als een interieur verandering nemen wij voor onze rekening. U kan rekenen op ons gespecialiseerd team voor ieder bouwadvies. Dit voor de laatste weetjes over verwarming, verluchting, vernieuwbare energie, isolatie,… maar eveneens voor al uw vragen in verband met de afwerking en de inrichting van uw interieur.

Delta-Bati staat garant voor een transparante werking. Vooraf worden duidelijke afspraken gemaakt over termijn, materialen en prijzen. Gedurende het gehele proces wordt alles duidelijk weergegeven in meetstaten waarin u alles kan opvolgen.

Vraag vandaag nog uw gratis prijsofferte aan. Bouwen met Delta-Bati is bouwen met een gerust geweten. ​